Særlige krav til hygiejne i automatik: Lineær og servoteknik
• Krav til komponenter i fødevareindustrien
• Om standarder og lovgivning
Når du benytter de relevante standarder
formoder man, at din maskine overholder de gældende direktiver
Standarderne er din sikkerhed, dette gælder naturligvis også for servo sikkerhed og fødevaresikkerhed. Du skal ikke kun fremstille en sikker maskine, men du skal også tage højde for sikkerheden af de produkter, som din maskine producerer.
• Krav til komponenter i fødevareindustrien
• Om standarder og lovgivning
• Sikkerhed med servo- og lineærteknik
• Visse standarder
• Risikovurdering
• Vigtige direktiver
• Standard typer: A, B og C
• Normative referencer
• Vigtigste standarder for maskinfremstilling
• Andre standarder der kan være aktuelle
• Risikovurdering iht. Maskindirektivet
• CE-mærkningsprocedure
• Risikovurder
• Risikonedsættelse
• Vælg PL- og SIL-niveau
• Dokumentation
• CE-mærk ordbog
• Stopfunktioner
• Nødstop – Maskindirektivet, bilag I, 1.2.4.3
• Nødaktivering, nødstop og nødafbrydning
• Placering af nødstop
• Overhold mindstekrav i maskindirektivet bilag-I
• Risikovurder og find acceptabelt risikoniveau
• Reducer eller eliminer EMI
• Forskel på EMC og EMI
• Benyt kvalitets kabler
• Installer power og signal kabler adskilt
• Brug differential input til analoge signaler
• EMC-beskyttelses foranstaltninger
• Indstråling af støj i følsomt udstyr
• Hvad det betyder og
• Hvordan man opnår det med Safemotion™
• Du bør kende europæiske direktiver og standarder
• EU har nyere og strengere krav til sikkerhedsdesign og -test